6.9.10

316 : cuti

Puasa dah nak ke penghujung nya;
raya pulak, sudah semakin hampir;
Lagu raya di mana-mana saje kedengaran

Semua persiapan Raya telah selesai;
Tunggu masa untuk balik kampung saje

Aku start bercuti dari 9hb hingga 19hb
20hb Sept baru start keje balik...bes bukan?

Yang malasnya sekarang...ialah

Nak siapkan beg..isi baju-baju semua utk bercuti...uwaaaa....

I hate..



Vrrommmm..........tata

Selamat Hari Raya ...buat semua yang singgah di blog ini :)


12 comments:

cheqna said...

selamat hari raya kak =)

en_me said...

ammvoiii raya sakanns.. ehehe

Rozita said...

cheqna..Slmt Raya :0

en_me : setaun sekali en_me..sakannssss ler

Mak Su said...

part berkemas mmg maksu malas.. huhuhu

Rozita said...

mak su..sama lah kita :)

Aida Alias said...

selamat menyambut hari raya kak ita.. semoga selamat perjalanan pergi dan balik.. bergembira di hari raya.. minta maaf banyak2 kalau ada salah silap

Yunus Badawi said...

Blog pun cuti jugak ke?

Selamat Hari Raya. Maaf zahir dan batin.

Rozita said...

Aida...Slmt Hari Raya

YB..Blog??? tak tau ler nak kata. klu ada masa, ada cerita, insya-allah sy update.

LiNda said...

a'ahlah..
malasnya nak kemas baju

apapun.. selamat Hari Raya beb !
maaf zahir dan batin
berhati2 ketika bercuti tauuu

Rozita said...

LinDa..terima kasih. sama-sama lah kita bercuti..seminggu bkn lama pun. nnti kembali seperti biasa menjalani rutin harian yg membosankan. Ramadhan kian meninggalkan kita

DrSinga said...

kemas baju??
saya kan...
campak je dalam beg shopping ikea tu...

:)

Rozita said...

DrSinga..hahhahh tak payah nak lipat2 ye. cukup ke? anak2 sy ramai..banyak bajunya, mau kena dua biji beg ikea tuh..hehhe

Nyway: Slmt Hri Rya