22.9.10

321 : Puasa 6

salam..

masih lagi dlam bulan Syawal----bulan raya.
mungkin ramai lagi yang kena hadiri rumah terbuka.
makan pree...rezeki jangan di tolak

mungkin juga ramai yg sedang berpuasa skrg ni
Puasa 6
aku?
esok..insya-allah..

insya-allah saje tau...

12 comments:

kucingorengemok said...

hari kerja puasa 6, puasa ganti... sabtu-ahad makan... balance balik lah, hehe

h a n i e said...

ni mmg kosong jek ke blog akak? xde "langsir" br? heheh

DrSinga said...

13 syawal hari ini...
sempat lagi
~open2 house
~puasa2 nam, ganti
~diet2

Rozita said...

KCG..bab makan, jgn tolak. apa tah lagi org ajak makan pree...
diet kemudian kira

Rozita said...

Hanie..Raya tahun ni tak cukup bajet. tu pasal blog ni tkde langsir hahahaah

Rozita said...

Dr Singa..penuh schedule ye

julietchun said...

kena berusaha keras utk puasa tuh :P

Rozita said...

juliet..puasa bukan wajib..itu lah jadiknya

Yunus Badawi said...

Sempat lagi kalau nak puasa 6 tu. Tapi kena plan betul2. Takut tak sempat habis hehehe

hamzah ian said...

puasa 6

nahmy said...

slow & steady...insyaAllah abis le tu..

Rozita said...

YB..kalau buat direct mmg ler sempat

Hamzah..puasa 6 ler..bukan puasa 7 :)

Nahmy...slow ler ni..sbb pose hehhe