29.9.10

325 : dabel trabel

salam buat semua yg sudi singgah...

semalam aku kerja half day, oleh kerana ada banyak cuti tahunan lagi yang belum diclearkan, maka aku pun bercuti lah...

oleh kerana tkde apa2 projek, aku pun cuba mengugel resipi Kek Marble...aku ni mmg jenis yang jarang memasak, apa jua resipi, menu..sebab utama nya..aku ni memang jenis tk pandai masak..tetapi hanya pandai makannnn...

lihat lah hasil nya

.

.

.

.

.

.

.

sila jangan gelak okeh...

bukan nya kek marble

tetapi

Kek Marbel trouble...kuikuikui..

Nota : Aku tk berani nak letak link di mana aku dpt resipi ini, aku takut tuan punya resipi ni kasi saman kat aku..hahahha

17 comments:

Rozita said...

walau pun rupa mu buruk..tapi rasa mu sdap

cheqna said...

nape jadi gitu kak???
kalu cheqna wat ntah ape jadinya ye..
huhuhuhuhu

Rozita said...

cheqna

tu pasal ku malas masak. lebih ku beli saja :)

WaQheh said...

Itu dah mcm kek dikerumuni semut dan bala tenteranya heheee...

Mak Su said...

wah! ni dah kira ok ler... kalu maksu buat, kek jadik guli, hahaha

Rozita said...

WaQheh

itu hasil kerja tangan ku okeh. sila terima dgn hati terbuka :)

note: tak buat dah lepas nih

Rozita said...

mak su..

sib baik guli..bukan bola hahahahah

kucingorengemok said...

haha, siap takut nak letak link resepi tu... "bukan salah resepi di-link", hehe... tapi ok la tu ada rupa kek

Rozita said...

KGG

yeah..bukan salah ibu mengandung,
aku yg bersalah. dah ikut resipi bulat2 pun masih tk menjadi..mmg sengal tgn ku ini :(

DrSinga said...

rupa tada..
rasa ada..
takpa........
:)

julietchun said...

kalo suruh teka harus ku ingat apam gula hangus,:P

shida said...

janji leh makan daaaa

Rozita said...

Dr Singa..

itu lah rupa nya marble kek ku

juliet
ye..aku suka juga tu

shidaa..
mujur rasanya ok. anak2 boleh makan
dh abis pun

en_me said...

sodapnyerrr..

manje said...

dari pndangan atas nampak sedap la kak hehe ~

blueCITY® said...

salam,

apa kabo?
semoga sihat dan ceria selalu..
heheheheh..
dulu2 saya antara pengemar dan suka buat kek marble nih. suka sebab leh buat mcm2 warna dan perisa. warna merah, kuning, coklat, hijau dll. suka gak letak milo, oren nyumnyum..

suka suka...

Rozita said...

en_me...kek ni tkde kat melbourne yea :)

manje
rasa, boleh tahan lah. rupanya yg sungguh buruk

blu
salam
sihat adanya, lama tk nampak blu
kek yang ini akak letak milo