28.9.10

324 : Melaka

hari Jumaat (24.09.10) lepas aku ada bisnes trip ke Melaka. ini 1st time aku sampai ke negeri itu..Bandaraya Melaka.


gambar yg aku tangkap ini hanya lah di sekitar Hotel Holiday Inn, hotel yang betul2 menghala/menghadap ke Selat Melaka. Angin bersepoi-sepoi..bes tau.

tak de gambar lain yang aku tangkap, ntah kenapa ye? Rugi saje kan. gambar beca yang cantik2 juga aku tk sempat nak snap. Macam terlupa!

12 comments:

h a n i e said...

nk ole2....hehehehe

Rozita said...

hanie,

yang ada dodol & belacan. mana satu kau nak?

WaQheh said...

dah kira ok la tu...

Rozita said...

apa yang oke nya WaQheh? belacan atau dodol?

tk pi jalan mana2 pun, hanya di sekitar bandar pahlawan...mahkota parade, situ-situ jerk

LiNda said...

yg penting ada gamba ahkak ..

saya kalau gi melaka
mesti borong belacan

julietchun said...

kirim salam pada kanda tuah :P

Rozita said...

LiNda

akak tk berapa guna belacan kat umah. yang ada tu pun dh nak kering :)

juliet

masa akak sampai, kanda Tuah tu tengah sibuk berfesbuk...hahhahahah

Yunus Badawi said...

Saya nak belacan. Boleh buat sambal malam ni hehehe

shida said...

Dah lama x ke melaka...mengedik nak pergi,,best tak holiday Inn?

WaQheh said...

cencalok hehe..

Rozita said...

YB..sy tk beli belacan sbb sy jarang guna belacan

shida
Holiday Inn tu bes. depan nya selat Melaka

WaQheh..
cencalok..pun tk beli

DrSinga said...

ntahnya....
letak gambar sendiri je... :P