24.9.10

323 : boleh tak?

arini aku punch card pukul 7.30am
.
.
.
.
dapat tak aku menjadi 'pekerja terbaik tahun 2010'?



lalllalallallalallalala.........

15 comments:

Rozita said...

punch card aje

keje....tak buat pun, kul 8.40 baru start kerja

hahahahha

Mr PenyuBiru said...

kalu aku punch waktu tu,aku tak dpt title tu.sebab keje aku start kul 7am.

Rozita said...

hhahahha

makanya, kau akan mendpt title
"pekerja yg datang lewat"

DrSinga said...

psssstttttt........
kalau satu hari je yang 7:30 am...
lupakannnn lahhh...
:)

Rozita said...

DrSing

syyhhhhh
yang penting jgn NO MOOD, NO ENTRY

hehehehe

tasekM said...

lepas punch tu ko keluor balik, kan...?

:)



.

Rozita said...

tak lah TM

aku kan ke "pekerja terbaik" !!!!

julietchun said...

aku nak tanya ni, balik lewat ke cepat?ehehehehee

Rozita said...

juliet

arini? aku nak balik cepat, keje haf day je

ha ha ha

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

punch card awl...terus publish n3..hehehe...

Rozita said...

p.e.n.t.o.i

itu lah ciri-ciri pekerja cemerlang, terbilang & tersayang

lallalalllaa

Mak Su said...

maksu skrg da mula jadik early bird, mintak2lah dpt lah kita jadik pekerja terbaik, kan,.. tapi hari tu maksu was late bird, hahaha

Rozita said...

Maksu

saya nak jadi ladybird

ber_u_wang said...

boleh janji ada alasan kukuh..

Rozita said...

beruwang..nak jd pekerja terbaik tk kan kena ada alasan kot :))