18.3.09

5: bes frend in de world???


Apa korang fikir tentang istilah pada kartun tu? Dlm seumur hidup korang, pernah tak korang dpt atau punyai "best friend in the world"?
Terus terang aku katakan ye...aku belum jumpa best friend in the world (sedang cari ler nih..)...sahabat sejati yang sanggup bersusah susah & bersenang senang bersama. Yg paling penting amanah & kejujuran..susah nak cari di dalam dunia skrg ni..
Yang ramai...kawan makan kawan...tul tak? (Kawan kuat makan pun ramai he he he..

6 comments:

tokyo-hot said...

welcome to my blog:beautiful lady

julietchun said...

ku tercari-cari teman yg sejati buat menemani perjuangan suci,hehehe. aku dah jumpa sahabat sejati dan moga kami akan kekal begini sampai akhir nanti. Sahabat kuat mkn ok lagi, tkt yg mkn kwn tu yg payah ek.

Rozita said...

tokyo-hot...salam perkenalan..always hot ha!

juliet...kawan kuat makan mmg ramai..aku la tu

Mr PenyuBiru said...

aku dah jupe dah. sape lagi kalu bukan wife aku. kawan sejati tu. hehe

intan said...

saya ada.....!!..amat2 sweet...dwang mmg kwn yg boleh d percayai dan sentiasa ada d kala dan susah...sayang dwang!!!

Rozita said...

INTAN & PB..beruntung lah kamu..he3x

PB...wife ye..emmm