27.3.09

15: korang heran tak?

Arini aku punya ler cukup banyak masa, tkde keje yang aku nak buat
sebagai mengisi masa lapang aku, aku pun ronda-ronda melawat blog2 manusia seantero...

tiba-tiba aku rasa pelik sebab, korang nak tau sebab apa?

Ye lah, walaupun begitu banyak blog kat alam maya nih....tapi satu blog pun takde mempunyai template/background yang sama..........heran kan..kan..kan????



Korang tak heran ke? Tengok mata budak tu smpi terjojol..punya ler dia heran...

7 comments:

U-jin said...

hahahaa akak ni ade2 jer...

ade kak yang sama..mas nye template ade 2 x sama ngan org lain secara x sengaja..

noorlara said...

ari tu ade sorang hamba Allah blog dia warna oren macam blog hakak jadik supaya tak rasa keliru bila masuk ke blog dia, akak tuko skit rona kalerblog hakak, heran gak tengok budak tu bukan sebab mater dia yg hampir nak tersembol tapi sebab cara dia memandang ngalahkan orang tua

syah shah said...

ade yang template same... tapi tak banyaklaa... susah nak jumpa... hihihihih :D :D

tomey nya budak tu jegey bijik mata... hihihihih :D :D

Uncle Lee said...

Hello Rozita, noticed your lovely name, sounds very Spanish. And I like your blog, like an exercise book. Very nice.
You have fun, keep a song in your hati and have a pleasant weekend, best regards, Lee.

Rozita said...

--> iye ke u-jin..x pernah nampak la

--> noorlara..maknanya sy yg belum terjumpa

--> hhee iye ke syah? budak tu...gambar hiasan aje

--> thanks uncle lee, visiting my blog..
have a nice weekend too..:)

INTAN said...

ari tu..ada sama templet gan saya...n kami xchange...tp skrg dia udah tukar...tinggal la saya yg masih setia pd yg satu..hehe

Rozita said...

laaa... iye ke?
kak ita aje yg tak terperasan lah tu..
ramai yang mengaku ada sama template..
okeh..nnti ada masa, ronda lagi...mana ler tahu, kot2 terjumpa plak yg sama tp tak serupa :)