9.9.09

155 : macam2

Maaf ye semua! dah lama rasanya tak berblog.
dah lama jugak tak ziarah blog korang.
masa cuti, malas nak online dari rumah..
aku lebih suka duk golek2 ...heheheh
lagipun, encik asben aku..
sakit gigi dah hampir 2 minggu
rungsing betul bila tengok org sakit nih..
suruh cabut..tak nak..
sayang katanya...
sanggup la dia menanggung sakit...
keje di pjbt pulak menimbun,
bukan apa, tiba2 aje Mgt. cakap nak bayar gaji awal bulan ni
sempena hari raya
gaji akan di bayar pada 16hb..
apa lagi..tonggang langgang ler aku
nak menyiapkan semuanya..
nnti ada pulak yang mengamuk bila gaji tak keluar on-time..
harini lega sikit
dah 70% siap...

20 comments:

mamai said...

best la dapat gaji sebelum raya aku haram tak masmuk ujung bulan baru gaji macam biasa

pari pari syurga said...

jgn lupe msukkan nama anim dlm senarai gaji tu..
hahaha..

bg byk2 sket.. hehe.

Nurhayati said...

sini pun dapat gaji sblom raya..tapi tak tau la bape hb hihih

wah gigih betul en hasben tahan sakit gigi dia tu yer.. kalau yati tak sanggup dah..huhu

♣haNie♣ said...

patut la xde update..
chaiyok kak!!
nt raya leh hepi hour..
hehehehe:P

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

gua dapat gaji lepas raya...yea! yea! selamat fulus gua...

mugiwara said...

aik? gigi pun ada sentimental value?



psst...gaji saya kasi lebey ye..
hikhikhik~

matahari said...

dpt gaji awal mmg le best tapi bulan depan sakit la menunggu gaji mcm biasa balik....
lepas tu gaji cepat maknanye cepat jugak le abisnye.
Jadik bebudak kan best...rasa gaji nak abis je...pi le melawat rumah org lelebih ckit utk kutip duit raye...

Rozita said...

[mamai] cepat dpt cepat habis

[pari2] amvoiii, ko ingat ini syarikat bapak haku ke hahahha

[yati] janji ada gaji ye

[hanie] gitu ler kisahnya. arini leh ler bernapas skit

[pentoi] ye..cpt dapat, cepat licin

[mugi] of course. ilang gigi tu takde ganti dah, melainkan gigi falsu hahhaha

INTAN said...

wah...sempat tukar langsir..utk ari raya ke ni kak..hehe

Rozita said...

{INTAN} tuko lgsir blog je TAN.
langsir umah..langsir yg lama hahahha

Mak Su said...

gaji cepat? habih cepat :(

Rozita said...

[mak su] tau tkpe. jgn ambik cepat.
bior kan je lam bank tu.

julietchun said...

seksa tu menahan sakit gigi tambah bulan poser ni.

fadzilah said...

paksu sakit gigi?..siannya..
tukar template lagi...tapi cantik la.

Rozita said...

[juliet] dah berkali2 akk suruh cabut tp tak nak jugak

[Lah] ha'ah..gigi geraham. sayang sgt nak cabut. td baru je call ckp sakit lagi teruk..cu suruh cabut..terus letak fon hahahha

Bro_mie said...

x pe2....siapkan listname gaji tu cepat. utk hasben....belikan pain killer kaler biru tuh, mmg power dr yg putih!

jajazuzu said...

nama jaja skali tau. no akaun nak? hehehehhe

[-suziey-] said...

hrhhehe..bole la raya dgn senang ati..dpt gaji awal..stdrd la kan..nk raya harus masuk awal..

Hint PerihaL said...

pasal gaji jgn memain kak..boleh bikin bingit..ini isu sensitif dimana2 ofis skalipon..hahahaha..

Rozita said...

[bro] yang asben akk beli aritu kaler oren pulak hahhaha

[jaja] drpd masuk akaun kamu, lebih baik taruh lebih kat akaun akk sendrik

[suziey] akk biasa2 aje suziey. raya tahun ini paling tak meriah di hati akk

[hint] asal bab duit aje..mmg sensitif la..dimana2 saje