30.9.09

162 : Raya 2009

ini gambar anak2 aku masa raya. tkde gambar yang sedondon..
anak2 lelaki ku tak nak berbaju melayu pun..

ini gambar aku, suami & pasangan kembar nya..
ini je gambar raya yg ada
jadik ler...
buat penyeri blog yang dah lama agak bersawang..
tata

16 comments:

mamai said...

ada pun gambar raya inagt tak beraya

julietchun said...

kembar seiras yer.

Rozita said...

[mamai] raya gitu gitu jerk

[juliet] ha'ah

en_me said...

wah kembar tewww.. ader rasa keliru takkks laki akak yg maner satewww.. ekeke

Rozita said...

[en_me] oh..tidak rasanya

fadzilah said...

salam..
banyak nak komen ni...:)
1) comelnya mira diapit oleh abg2nya..
2) Nape iwan n arif tak nk pakai baju melayu?
3)Kenapa tak sedondon?
4) Nape paksu pun tak berbaju melayu?
5) Best ke raya kt kelate?
6) Hampir sama la kembar paksu..
7) Romantik betul gambor cu n pksu kat atas tu...hehehe..

p/s: kim salam kat kiko..(jwb komen tu satu persatu ok!)

jajazuzu said...

ohh...sy takde pun gmbar raya kak

Rozita said...

[Lah] banyaknya soklan nak jawab. ni dah kira kes dera nih..

1) mira..comel?? itu ler ropernya
2) iwan/arif. dia org tak nak beli pun. dia org kata, pakai sekejap je..panas, rugi je beli..
3) memang susah nak sedondon. semua persiapan last minute ni
4) pak su kata..masa raya pakai ler bj melayu tp tkde gambarnya. gmbar tu, masa raya kedua. cu pun pakai bukan baju raya, itu baju lama tu
5)best ler jugak tp jem giler..
6)nama pun kembar..mesti ler sama
7)gmbar tu tangkap sendiri. tgn cu sambil pegang hp tu ..hahaha

p/s : kiko..ok je. mlm tadi dia tak balik. cu & pk su, pukul 4 pagi pegi kuar cari dia, tp tk jumpa. pastu subuh kul 6 baru dia balik. panik gak, takut ilang

Rozita said...

[jaja] akk pun tkde gambar yg bes..
yg tu saje2 jer. bukan pakai bj raya pun..

Bro_mie said...

raya yg paling best ialah kita tahu apa yang kita nak bila beraya....errr btul ke tu? (sbenarnya x tau nak komen aper, tp tgn ni gatal gak nak komen...hehe)

fadzilah said...

hehehe...cu nak jadi mcm yeop ngan kak ilah ke?
naik motor keliling taman cari kucing hilang..kak ilah jaga kucing cam jaga baby...cu pun dah jadi camtu ke?...:)))))))))))

U-jin said...

awat ank akak yg lelaki x mahu baju melayu....alar..sayangnye

[-suziey-] said...

hahaaha sempoi gler ank akk..pakai t-shirt je..ekekk:p
erkk akk yg biru ke purple?

POSH76 said...

wow hubby sis twin tu....so sis pun mesti ada can dapat kembarkan...

Rozita said...

[bro] komen je la..

[Lah] sayang jugak klu kiko tu ilang

[ujin] ntah ler..

[suziey] ahkak yg biru

[posh] chances utk akak tkde la..mungkin cucu cicit akak kot :P

messyremo said...

kembar?
hehe..
cmne nak beza antara dua tu kak?