21.8.10

307: TM point

aku sekarang berada di TM point jalan sultan idris shah ipoh
TM point ini di buka setiap sabtu dari 8.30am hingga 12.00 noon

ntah..mungkin baru kali ketiga aku ke sini
selalunya semua urusan di buat melalui panggilan telefon aje
harini aku ke sini sbb nak tuntut cordless phone...
nombor yang aku dpt 2040
nombor sekarang 2035
mujur ada internet surfing kat sini
sempat jugak aku berblogging
hehehhe......canggih sungguh bukan?
tapi mereka block itu fb lah...

2 comments:

LiNda said...

OK..teruslah melaporkan ..

Rozita said...

hehhehe..itu saje laporan hari ini.
balik tu, tengok2 ada kertas saman bandaraya kat wiper ehhehehe. boleh lufer nak letak kupon parking, saman ler..RM20