30.6.09

104 : lapar

tengah hari tadi aku tak sempat nak ambik lunch. skrg rasa lapar teramat lapar.

masuk blog TM , baca plak story pasal kedai mamak. siap lagi sebut tosey. menu kesukaan ku kalau ke kedai mamak ialah roti nan cheese. aku selalu suruh tambah kan cheese...sekaligus dapat menambahkan lemak di badan ku.....

emmmm.....aduhhh lapor nya....
lambat lagi nak tunggu kul 5.30, nak balik & nak makan2
apa rasa ye..benda ni? bes kot????
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

(gambar sekadar hiasan)

13 comments:

jajazuzu said...

aduhhh...sama la kak. x lunch pun arini...lapaarrr~~

Hint PerihaL said...

lapar..tp br td pekena goreng pisang..

Hint PerihaL said...
This comment has been removed by the author.
julietchun said...

kot lapar pun jgnlh ko makan menatang berbisa tuh.

Rozita said...

jaja~ jom kita pi makan nak?

hint~ aku lapar ko pi citer goreng pisang plak hemmm

Rozita said...

juliet~ hahahha makan minatang tu pun, bukan ble kenyang..mampus ada la

tu bukan aku..
aku mana de janggut n misai tu semua

addyaholix said...

terima kasih jenguk blog saya kak!
salam blog!

Rozita said...

sama2 addy
akak suka blog kamu yg simple tp berpuitis...bakat semula jadi tu

mugiwara said...

tetibe je lapar semula!

haha~

[-suziey-] said...

hahaa..adoiii..kak zita kalu letk gambo hiasan sumenye menggerunkan n kalu x pon..klako giler..adeiiii:p

Rozita said...

mugi, ko lapar ke tengok jengking tu?

suziey~ ehhehhe

U-jin said...

adoyai...kala jengking....tgh imagine dia gigit2 lidah tu

Rozita said...

u-jin~ kala jengking tu dah kena black magic rasanya, jd bodo