28.12.10

382 : pompuan Indon wangi ke?

pagi ni aku agak bersemangat utk ke pejabat
sebab nya...
nak tau sebab apa?



sebab nya
dlm minggu ni aku keje half day tetiap hari
kerana, nak clear kan cuti tahunan aku


oleh kerana mood yang lebih baik
arini aku tersembur minyak wangi lebih dr biasa..



tiba-tiba..



"ish..wangi nya mak harini?" kata Amira

"macam orang Indon jerk"..kata Amira lagi



pelik..apa kaitan wangi dgn pompuan Indon ?
pernah ke Amira berjumpa pempuan Indon? moskel jugak nih..
pompuan Indon kat Mesia ni memang wangi-wangi ke?
sumpah, aku tak tau....dan tak ingin nak ambik tau pun



yang aku tau
perlawanan bola lagi sekali ni
Malaysia mesti menang
Indon kalah..



jangan emo yea....

6 comments:

alien said...

mungkin org indon suke sembur minyak wangi lebih2 kot

kucingorengemok said...

nak juga malaysia menang, berharap nak dapat cuti free :)

Rozita said...

alien
maap, tk pernah join org indon

KGG
jgn harap ler

ARIPSAMAT said...

kalau indon minah kilang memang terlebih wangi...keh keh..gua selalu terserempak kat lif masa awal pagi...

Rozita said...

Arip
ye ke? betul lah kata Amira..

mimizuzuhaha said...

hahaha nakal anak akak nih. tarik telinga dia