29.10.09

183 : alarm

pagi ini
pada tanggal 29hb Okt
aku...
terlambat bangun..
celik2 mata
hari dah cerah..
kelam kabut
terjun aje dari katil
mujur tak jatuh gedebummm
umpama nangka terlebih masak..
cepat2 terus berlari
ke bilik anak2 aku
maklum lah
minggu ni, minggu peperiksaan
takut tak sempat nak ke sekolah..
baru teringat nak check
hp..pasal alarm tak berbunyi pagi ni..
cissss...hampess
rupa nya bateri hp sudah out..
alhmdulillah~
semua masih sempat
ke destinasi masing2 pada waktu yg sepatutnya
cuma~
aku tak pasti
mereka sempat
mandi atau tidak
gosok gigi atau tak
pakai anu atau tak ????? ha ha ha
?
?
?
salam di angin lalu :P

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

takpe.nnt kat borang dtg lambat tu tulis "bateri habis!hampess tul.." hehe

matahari said...

Ya allahhh....padan leee ada bau air liur basi sampai ke sini.... hihihi ;)

mamai said...

aku auto wake up bila sampai masanya...tapi yang biasa wife aku ler wake up dulu ahahaha

julietchun said...

kalo tidak ada yg tak masuk periksa harini.

mugiwara said...

hahaha~
angin apa yang lalu tu?

wangi ke tak?
kikiki~

LiNda said...

rilek..rilekss..

seriau saya akk terjun dari katil..
kang kalau patah katil tuh..
kat mana Abang nak tido malam nie ??

muaakakaka ...

jajazuzu said...

uishh...akak kena upgrade hnpon ni. henpon ai, kalau bteri out pun alarm still berbunyi.