30.10.09

184 : ahhhhh~

"malas nya nak keje, kan bes kalau dpt cuti lagi arini...haf day pun jadik ler"

"ahhh....banyaknya report nak kena buat...sape nak tolong"

"emmm....lebih baik aku relax dulu...........nak pi makan sat"


10 comments:

mugiwara said...

eh?
tetibe sama lak ngan email yg saya dpt td~

kikiki~

Mr PenyuBiru said...

lepas makan sambung baring² lagi ke? hihi

Rozita said...

[mugi] ooo email tu ke? mmg sama lah cam akak

[PB] ye..org rajin, cam tu lah. smbung golek2

anaklaut said...

salam..

comelnya aksi2 kucing tu

tq singgah anaklaut

fadzilah said...

sama la kita..byknya keje nak kena siapkan..gemuknya kiko!
sesekali bwk la dia blik kg..

mamai said...

alahai cutenya dia tido hehehehe seksi

chipsmore said...

comelnya kucing tu..hehe..

btw, i link u k ;)

- j o h a r i - said...

wehh..
ni ke kucing akak?
waaa...dh lama x tgk tiba2 dh gemuk mcm ni ek
akak bagi mkn ape ni? kalo cmni gayanya kalah lerr simbei saya..

Rashid said...

uisss.. ada je dia ni..hehe

Rozita said...

Lah,
mmg gemuk. takut nak bwk balik kpg, takut dia lari

anaklaut,
tq sudi singgah


mamai;
ye cute + seksi mcm tuan dia jugak meahhahah


chipsmore,
tenkiu sudi follow


johari,
simbei apa khabar? sy bagi dia makan snappy tom, ada cmpur ikan bilis tu


Rashid,
ada-ada saje :)