28.10.09

182 : Siapa


Siapa.jpg
Originally uploaded by zita71

Siapa lah aku tanpa diri mu,

Siapa lah aku tanpa cinta mu..

Bagai insan hanyut di lautan sepi...

(tata..nak pi meeting sat...

11 comments:

♣haNie♣ said...

amboi kak...sempat lg tu..
hahahahha!

julietchun said...

jgn dlm meeting dok igt blog plak,hahahaha.

mamai said...

siapa la aku tanpa entry mu

fadzilah said...

baju apa yg mira pakai tu..
tak pernah tgk dia pakai pun..
pink gitu!!!my favourite colour...huhuhu

ayampinko said...

akulah ceti...

hahaha..

lawa layout

blueCITY said...

sapalah aku tanpamu di blogku, ekekekkek

LiNda said...

kak zita..ooo kak zita

Jangan hanyut lama-lama tau..
kang lemas dalam kerinduan..
siapa yang susah ??
abang jugak yg susah..

wakaka..

Yunus Badawi said...

Sempat buat n3 tu sblm meeting. Saya ada course hari ni tapi tak start lagi sbb ada participants yg belum sampai. Hampeh betul.

Uncle Lee said...

Hi Rozita, you have a beautiful name. And the pic of the kid is really cute.
Have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

Rozita said...

hanie,
sure sempat, ntri ringkas je

juliet,
blog selalu di hati, di minda, di mana2 jua :)

mamai,
ha ha ha


Lah,
Mira kata, itu baju hujan

Rozita said...

pinko,
ooppsss sejak bila tuko profesion jd ceti
layout selalu tukau...no worry :P


blu,
aku di blog kamu
kamu di blog aku
kita saling memerlukan ha3

LinDa,
mmg ler lemas sbb x tau berenang.
mcm tragedi kuala dipang plak ye


YB,
sempat..ntri ringkas. meeting start 10 habis kul 2 pm

Uncle Lee,
thnx sudi drop by kat my blog
have a nice day ~