25.10.10

342 : siapa lewat akan kena warning

hari ni hari Senin..kemalasan bekerja melanda

pagi-pagi pulak kena prepare warning letter utk 'mereka itu' yang selalu datang lewat
ke tempat kerja..
huh..bos sudaa mengamuk..

awas! jgn suka dtg lewat ke tmpt kerja okeh..
ini Ipoh bukan KL..mana de jalan yg jem ?
tkde alasan utk dtg lewat ke tmpt kerja

alasang mu tidok di terima..

17 comments:

LiNda said...

Dulu saya duduk ipoh
jem kat Silibin

Mak Su said...

errr, ayam jiran saya tak berkokok. tak leh trima ker?

julietchun said...

KL pon taklah jem teruk mana skang ni sebab dah byk jln baru bukak.

Rozita said...

LinDa
klu dh tahu jalan sesak, gerak ler awal sket dr rumah :)

Maksu,
ayam tu pun nak kena beri warning letter gak ke?

juliet,
yes..tkde alasang lagi deh..

♥ manje ♥ said...

huhu rindu nya sama ipoh...
rindu ngan medan kidd.. yg dah takde tuh ~

WaQheh said...

gua pun rindu sm ipoh..medan kid pun dh xdo...dulu naik bas medan kid menuju utara...owhhh taman cempaka sari 13...

Heidi Shafiq said...

nt pg2 ko gi la umah dorg tlg kejut sekor2.. :P

Rozita said...

ramai rupanya org yg merindui Ipoh ye. MEdan kidd dah jauh berubah. dulu hingar bingar skrg..dah senyap sunyi je sbb bas xpress sudah bertukar ke Medan Gopeng

Aida Alias said...

bagus gak ada surat amaran tu.. kalau tidak.. makin ramai la nanti akan ikut jejak mereka sbb takde sape kisah

jaja said...

alasan... ermmm

sbb bos tak kisah selama ni... sbb tu lambat... heheh....

ok tak...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tapi kan saya dari kl ke ipoh..
saya duduk kl boss

Rozita said...

Aida..
ye..bende ni akan jadi wabak, tu pasal kena control

Jaja..
tambahan pulak yg anak2 kesayangan boss ye..lagi la suka suki nak masuk kul bape..Klu gifrend bos..lagi la bes
ha ha ha

brutalsolo..
tolong cari rumah di Ipoh okeh..

ieda said...

saya selalu lewat...
alasan...sendiri jadi bos..hihi

DrSinga said...

tulis garang2 sikit..gertak2 sikit tau!!!

Rozita said...

ieda
bos pun kena dtg awal. kena tunjuk contoh pd anak buah :))

Dsinga,
1st warning..mana boleh garang2..ayat syahdu ghitewww

mimizuzuhaha said...

ipoh tak jem?
sangat best ok

Rozita said...

mimi
tk ler mcm KL nun
sini lebih smooth perjalanan nya