27.10.10

344 : bagai mana

bagaimana nak menjadi penghuni fb yang tegar
kalau tiap-tiap malam asyik berebut komputer dgn anak-anak

bagaimana nak menjadi blogger yg tegar
kalau sering ketandusan idea..

bagaimana?



bagai mana?

ha?

12 comments:

Yunus Badawi said...

Beli BB satu. Senang nak berFB w/p komputer direbut anak2 hehehe

Yunus Badawi said...

Buat n3 w/p kisah tentang takde idea nescaya akan menjadi blogger tegar hehehe

Yunus Badawi said...

eh saya first dan second serta third jugak ke?

Yezza!!!!

Rozita said...

YB
nak beli BB???
mak cik tak kayo...

YB..
tahniah kerana berjaya merebut ketiga-tiga tmpt..mana de org malam2 buta

YB
ye..akan berusaha

julietchun said...

sebab tu aku berblog di opis saja, takde gangguan dan paksaan,hahaha

WaQheh said...

hahahaaaa(no komen)

DrSinga said...

buat roster!!

Rozita said...

juliet
akak pun selalunya di opis ler jugak
kekadang teringin jugak nak on9 malam

WaQheh
kemana komen ko? :)

DrSinga
dulu2 mmg sy buat roster
tp skrg sy yg mengalah ler

♥ manje ♥ said...

salam kak

hehe kita pon bkn pem'blog' tegar...
bila rasa nak buat entri baru... kita tulis bersungguh2... kalau rasa malas... biar kan aje... (^_^) ~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

akak untung ada yang di rebutkan

LiNda said...

Asal kat dapur,
idea datang mencurah-curah..

Rozita said...

manje
tp akak tengok ntri manje selalu panjang2..mesti byk idea
akak punya ntri selalu 2 3 baris jerk

brutal
nape kata gitu? adakah menjadi satu keseronokkan bila berebut sesuatu? konpius la

LiNda
hehehe..bwk lappy ke dapur..smbil masak smbil apdet blog