4.10.10

327 : hari ini hari Senin!

fuh..pagi ni bukak email..rasa nak terkejut ler pulak...ada yang hantor brochure tu..kereta di atas tu. macam ler aku ni mampu nak pakai kereta tu.... :)
ntah dari mana ler sales man ni dapat email address aku agaknya! hahahahah

mati idup balik pung, rasanya...tak akan jadi kenyataan...tak kan dpt pakai kereta ni :))


Nota : Maaf, tajuk tkde kena mengena dgn ntri okeh~

5 comments:

julietchun said...

pakai dlm mimpi pun ok gak kan.:P

LiNda said...

Hahaha

kalau dah mati
pakai kat syurga !

WaQheh said...

InsyaAllah kita boleh pakai..kalo itu ketentuan-Nya dptlah kita pakai...

Bulan said...

Rasanya...kalau saya dpt free pun kereta tu...maunye jual...buat langsai hutang rumah...hutang kedai jahit baju raya...hutang buku tiga lima...bla...bla...bla...hihihi

Rozita said...

juliet

pakai dlm mimpi pun tk dapat lah

LinDa
org dlm syurga guna BMW ke? ha ha

WaQheh
tak pernah bermimpi pun

Bulan
byk nya utang kau :)