15.4.09

32 : badan besar seluar kecik

smlm takde benda nak tengok kat tv..aku pun bercadang join dgn anak2 lelaki aku menonton astrosupersport. dia orang tengok wrestling...


ntah apa yg bebudak ni suka sangat tengok wrestling nih...bersungguh-sungguh duduk depan TV..

yang aku perasan..kenapa lah ek..badan mereka semua besar-besar tapi mereka pakai seluar semua kecik-kecik he he he

14 comments:

INTAN said...

depa pakai suwar kecit sbb nk tunjuk sesyuatu yg besaq pd mereka...ahaks

jajazuzu said...

masa skolah menengah dulu suka tgk. sbb esok kat skolah boleh join bdk2 laki menyembang. kalo xtau kena kutuk

julietchun said...

aku tak bagi anak buah tgk wrestling sbb lepas tu musti dia akan tiru aksi2 ganas.Seluar kecik takde yg size dorang ,kekekeke

Rozita said...

INTAN..mungkin jugak tu

jaja--laa..ko ni juin budak laki masa sek dulu ke..ko tomboy tak?

juliet...anak2 akak dah besau, dia org tengok je..idak plak nak meniru, setakat harini ler..esok lusa wallahualam

Masy said...

klu pki suar besau gak, takut tanggal le pulok hahaha

Rozita said...

masy - ye tak ye jugak

Aida Alias said...

dulu sy peminat wrestling.. now dh tak lagi.. dh tak menarik aksinya heehe

mugiwara said...

ya.
dan mereka pun tak pakai baju...
ermm...
jarang yg berbaju...

Rozita said...

aida...tak sangkan plak ko minat ye..

mugiwara...heheh mereka tak berbaju sbb nak tayang badan la

manje said...

hehe kite tak suke tgk wrestling...
pening... penat... tgk :)

Rozita said...

ye lah manje..
akak pun tu 1st time layan..

en_me said...

dah lama tak layann gusti tewww..

kakngah said...

hohoho!!! ank bjg aku pn suke tgk gusti. nth ape yg bes aku pn xtau.

Rozita said...

ye kak ngah..somi sy pun suka jugak..semua org lelaki umah sy layan wwe nih