17.4.09

34 : nampak tak


Kalau di perhatikan betul-betul, ada sesuatu yang nampak macam pelik dalam gambar ni..

16 comments:

julietchun said...

sami tu? biar betul?

BudAk hijAu said...

sami....???

pelik sungguh!xphm aku...

en_me said...

mula-mula me hingat ada hantu berjalan belakang tewww.. tp sami tewww kerr.. hmmmm

jajazuzu said...

dpt gak email ni smlm. tapi org rasa ni somewhre kat thailand la kak.

Mr PenyuBiru said...

aku pun pelik gak. kalu 2 org sami tu nak mengkaji solat org islam, sepatutnya sami tu kena duk blakang, saf asing. hmmm..ntahlah..aku tak arif bab² ni

mugiwara said...

ha'ah sami...

tp kan?
saya terbaca satu rencana, kat masjid mana tah...tp kt timur tgh juga lah.
pope dan imam besar masjid sembahyang sama sama dlm masjid tu~

mugiwara said...

ha!
kt turki~

julietchun said...

buleh ke semayang sama2?

Rozita said...

dr email tu cakap, sami tu dah masuk islam. tu pasal semayang bersama-sama cuma pakaian nya saje yang meng was was kan..wallahu'alam

Rozita said...

budah Hijau---jgn confuse..email..mcm2 gamba ada

Rozita said...

jaja--ye kat siam nun

PB..dunia skang byk yg luar biasa dr biasa

Rozita said...

mugiwara -- islam kat turki tu pelik kot..
pope tu org kuat kristian?

INTAN said...

iskkk..mula2 x perasan.....

Bro_mie said...

ingat mula tu ada hantu gak.....ish incik sami mencilok rupanya....hmmm....perkara mcm ni sbenarnya da berlaku zaman kamal atartuk dulu (jgn letak nama mustafa dkt dpn sbb mustafa tu nama yang mulia dan nama lain bagi nabi)....ini la yg dinamakan fahaman liberal....rujuk kitab2 mu'tabar, ada diceritakan

kakyong said...

salam Rozita..

boleh kah ku pinjam foto ini ku tepek di blog ku yg satu lagi...

Rozita said...

INTAN..tu ler..

Bro_mie..tak berapa tahu citer2 mcm ni..

kak yong...ambik ler..