11.8.09

135 : layan gambar




rasa insaf lepas tengok gambar ni
gambar ehsan pemudabesut

17 comments:

Yunus Badawi said...

haah. Kita yg diberi anggota yg sempurna ni pun kadang2 solat tak cukup atau bukan berjemaah di awal waktu (aku lah tu)

mugiwara said...

ya Allah~
insaf~


harapnye bukan sekejap je...
[huhuu...saya mudah lupa diri~]

hidet said...

bagusnye..semoga menjadi teladan..

messyremo said...

ya ALLAH...

ALLAH maha besar~~

orang yg cukup anggota badan tapi tak solat tu patut sedar skit~~

Rozita said...

[hidet] sharing is caring

[messyremo] jom kita solat

[YB] sama2 lah kita berpesan2

[mugi] selalu ingatkan 'dia'

ayampinko said...

power mamat nie..
bagus bagus..

Rozita said...

[pinko] tu ler kelebihan dia
istimewa

fathuri said...

Assalamualaikum. Blog ni simple yet unik. Hanya dengan sekeping gambar boleh memberi message yang mendalam.

Salam perkenalan dari saya & Selamat menyambut Ramadhan..

- j o h a r i - said...

sy pon skrg ni tgh dlm usaha utk sentiasa berjemaah dgn mak buyung sy..gmbr ni cukup membakar semangat saya

mawar merah said...

Salam..mmg menginsafkan, org yg sempuna anggota ramai, tapi yang sempurna iman kurang....termasuk diri saya sendiri...

Rozita said...

[fathuri] salam perkenalan juga dr sy. time kasih sbb sudi singgah ke blog sy yg tk seberapa ini

[johari] org lelaki lebih elok berjemaah di surau2 atau masjid

[mawar] sy pun kurang juga. insaf sungguh

julietchun said...

saya ni jenis yg insaf sekejap je, tapi rasanya masih buleh memikirkan perkara yg baik2.

[-suziey-] said...

nauzubillah...syukur kita dilahirkan sempurna dan kekal sempurna sifat..

Rozita said...

[juliet] selalunya kita mmg insaf sekejap jer..
ambik masa utk betul2 berubah

[suziey] kita kena bersyukur

wan wma said...

Betul la...rasa insaf tengok gambar tu...

U-jin said...

mmg nsaf rasanye.....

Rozita said...

wan wma - slmt datang

u-jin - mmg nsaf!