17.8.09

139 : xtvt sunday






















agak pelik sikit tempat riadah aku & anak2 kali ini kan?
korang sure tak boleh teka kat mana...
tak payah tau lah eh..
layan gambau je lah..

15 comments:

INTAN said...

mcm kat pdg pasir...peh...makin vogue le kak ita...hehe

hidet said...

ingtkan kat kilang simen yg kat perak tu..hehe

mugiwara said...

pegi kuari?

bahaye..bahaye...

memang xtvt lasak nih!

Rozita said...

[INTAN] mana vogue nya, dah tuek la
bukan pdg pasir tuh~

[hidet] bukan la

[mugi] ko mmg terrer

[-suziey-] said...

lawak la kak zita..mmg pelik la tpt riadah..ekekek:D amboih posing dasat no:p

Rozita said...

[suziey] jgn pelik, sebnarnya byk tempat kita boleh beriadah. jauh dr orang..tkde ler terkena virus H1N1
tak perlu pkai face mask :P

Aida Alias said...

kak ita.. gi korek pasir kt kuari ke. hehheh

Rozita said...

[aida] jimat blanja...
klu pegi tengok wayang, kena kuar duit mehahahah

U-jin said...

apa ke hel nya kak oi...bukit pasir segala...shooting ker..ahaks..vogue de vas le akak skrg...

fadzilah said...

amboi cu...posing maut nmpknya..
naper arif nmpk mcm gemuk dlm gmbr?
kahkah!!!pksu xde ke?
nnt g ipoh bleh la bwk kami pg tmpt beriadah tu ye!!

Rozita said...

[ujin] hahhaha itu tmpt riadah yg paling senang. jauh dr segala umat & kesibukkan..dlm utan kan..

[fadzilah] mmg maut...kan ramai yg dah mati kerana h1n1 hahahha
mai ler Ipoh

en_me said...

ammvoiii akak ita tewww.. maner bapak anak2 ittewww.. ehehe

Nurhayati said...

mmg pelik.. 1st time ni tgk family beriadah tempat cam ni.. tapi ape pun nampak cam best la pulak.. ;)

Bro_mie said...

waaa....mana gambar guling2 sambil nyanyi lagu hindustan tu? malu nak letak eaa....

Rozita said...

[en_me] bapak anak menyorok lah

[yati] pelik tp benar

[bro] apa nak malu kan, bukan gambar bogel pun heheheh