17.8.09

140 : hmmm alahai

hish....Emo betul ler aku tengok gambar pasangan nih
ni ler dasar jantan curang~ nauzubillah
yang pompuan ni pun satu, mcm tkde jantan lain lg dah..
laki orang pun nak kebas..
[maaf ye, aku ter emo plak pagi2 nih. cuba letak kan diri kita kat tmpt isteri akhil tu...hayyyy, tuhan je tau]
{ada permintaan supaya aku remove kan aje gambor pasangan ini dr blog aku. Kerana...mereka terlalu meluattt utk melihat..}

28 comments:

hidet said...

tak lama lagi bercerai la tu..keke

mugiwara said...

entah la...

[hihihih~]

INTAN said...

moga dwang bahagia....rumahtangga d rahmati...

ikiqzana said...

cakap x serupa bikin ini org...

[-suziey-] said...

samela kita kak zita..sy benci btol tgk dorang nih..ye ye nafikan xde ape2..tup2 bru sebulan bercerai dh nikah..si waheeda ni pn satu..laki org gk nak kebas..sian bini akhil tu..ish xdpt bygla..nnti org lain plak rmpas akhil dr waheeda..bru dia rs..akhil ni pn satu..nama je ustaz..pangai cam ****...eeeee geramm..ha emo gk nih.

Rozita said...

[hidet] amboi..kejam benor

[mugi] ko plak bila nak kawin?

[INTAN] akk tak nak wish kan apa2 tuk dia org nih~ sendiri mau ingat la

Rozita said...

[zana] tu yg akk nyampah tuh

[suziey] meh kita sama2 ber emo emo

tasikmerah said...

aku pun emo gak tgk! haih...



.

Rozita said...

[TM] ko pun kan fomfuan jugak.
bab2 gini sure emo punyer

julietchun said...

moga ini perkahwinan yg terakhir utk dorang.

arryani said...

Smpai skrg haku tak paham dorang nih...

apapun...moga bahagialah..

Rozita said...

[juliet] ntah ler..tuhan aje yg tahu

[arryani] tak paham tang mana? skrg dah kawin pun, tk perlu nak berdolak dalik lg..

prettyrain said...

nyampah dgn statement "takde pape hubungan" tu.

lantak diorg je la kn..

Rozita said...

[pretty] akhirnya terjawab sudah semua peersoalan
pokok tk kan bergoyang klu xde angin ribut

U-jin said...

finally...cam desperate nak kawin sbb org dok mengata...

fadzilah said...

geram betul tgk gmbr n dgr berita tu..
dulu beria2 menafikan xde apa2 hubungan...yg si pompuan tu mcm xde laki lain yg dia nk..
naper x cari Dato' je..kn artis suka kawin Dato'

pakndak said...

inilah dunia artis, penuh dengan tipu daya dunia.

paiseh said...

biarla dia.. dah tuhan bagi macamtu..

Rozita said...

[ujin] desperate apa? suka ada la..misi dah berjaya kan!

[Lah] ye..cu langsung tk gemor nengok waheeda wasini nih..

[pkndak] tipu daya, tipu muslihat, segala2 tipu ada

[paiseh] masya-allah

hidet said...

ala...waheeda n akil hey hey hey tu pon kejam jugak..
kejam di balas kejam la..

Nurhayati said...

dah agak dah..

Bro_mie said...

................(nak kata aper ek?) takut diri lebih teruk dari mereka lak sok2 kat akhirat....huhhuu

AcchuttrasinggahsebentaR said...

ajal,maut,jodoh sumer ketentuan Illahi.dah tertulis dah kita akan kawin ngan saper,cerai bila,mati sbb aper.Anyway as a normal person kita perlu berusaha seupaya mungkin kemudian bertawakkallah kepada yang Esa..

Rozita said...

[hidet] ko pun emo gak ke?

[yati] dah teka dah

[bro] :)

[acchu] slmt singgah ke blog sy

nuyuljana said...

sy simpati pd maiza.

Rozita said...

[nuyul] mesti la simpati
kita kan sama2 pompuan
boleh rasa mcm mana sakitnya ati
bila org rampas hak kita

ainalhanisda said...

meluatttt

tapi jodoh dah di tetapkan...moga bahagia..jgn nanti pompuan ini melalak sebab kena tinggal nanti

Rozita said...

[ainal] melalak???? amvoiii kejamsss itewww