19.8.09

141 : smlm

smlm aku MC
sakit perut
ceret beret
mungkin sbb tersilap makan
malam tu aku ada company dinner
mungkin jugak aku terlebih makan
sampai harini
perut masih sakit2
tapi pergi ke tandas sudah berkurangan..
happy wednesday~

22 comments:

arryani said...

Kak...

bulan pose nnti lagi ko kena hati2 sikit..

lagilah kalo kena pewot yg 'kalah' nih...

Jangan main belasah jek makan mcm2 tau..

pepun...slamat nyambut ramadan dari aku kak...

jangan lupa aku yg makin busy nih eh..

kalo sopping2 tu...ingat2 la aku sikit.. Jangan ko borong abis plak!!

en_me said...

muger2 dapat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan dgn lebih selesa.. salamm akak zita ittewww

Rozita said...

[Yan] akk raya kali ni ala kadar jer. tk nak berbelanja giler2
kena jimat2 skit. nti aku kena buang keje ke? pe hal?

[en_me] terima kasih kpd encik Me yang itewwww

ber_uwang said...

lupe baca bismillah kot..

Rozita said...

[wang] tak kan smpi mcm tu
bismillah sentiasa di baca
doa makan lagi~

hidet said...

silap makan ke terlebih makan ni? hehe

Nurhayati said...

moga cepat sembuh yer..

mugiwara said...

perut meragam tandanya bulan puasa dah nak datang~
hihihi...
[sesetengah orang, ada yang gastrik bermusim~]

mugiwara said...

oh!
selamat menyambut ramadhan~
moga kita sama2 dapt keberkatan Nya~

Rozita said...

[hidet] dua2 lah

[yati] arini ok skit dah

[mugi] akk tkde gastrik
bulan pose pun ok lah..
org yg ckp tu ke?

INTAN said...

patut le smlm senyap je

KAMATO said...

suruh peringat tu, lain kali jangan makan banyak

julietchun said...

bila sumer makanan bercampur dalam perut gitulah jadinya,hehehe.

[-suziey-] said...

sapula minyak yu yi cap limau..ekekek:D

Rozita said...

[INTAN] smlm balik dr klinik terus tido jer + pi toilet
tak larat dh nak ON comp

[kamato] akk rasa, sbb tk makan byk tu la yg buat sakit perut. selalu akk makan byk ok jerk

Rozita said...

[juliet] udah jd rojak ye

[suziey] udah rasa iklan baby je
sebnornya akk mmg tkde stok minyak tu
sapu minyak hangat biasa2 je

cookie devine said...

semoga Mak Ita cepat sembuh.

fadzilah said...

mana pic company dinner..xde ke?
nak jgk tgk..hehehe

messyremo said...

hehe~~

bulan pose nk dekat dah~~

jge diri kak~

Rozita said...

[cik cookie] time kasih, sudi singgah blog kita yg comot ni

[messy] slmt berpose

[Lah] gambaq takdak. dinner dgn bos2 aje sebnarnya kat meru valley golf resort. segan aih nak amik gamba..

mugiwara said...

mana ada~
ni tak sabar nak pose adalah~
[muka kaber2. ahaks!]

Rozita said...

[mugi] ye lah tu. akk percaya kat kamu sorang