16.5.09

68 : memekak

Ni kisah jiran depan umah aku. baru je duk menyewa, budak2 bujang. aku pun tak tau apa profession dia orang. sama bangsa ngan aku..
skrg ni..bagi masalah pd aku. bukan lah masalah besar sgt, tapi kira masalah ler jugak..
masalahnya............suka memekak, pasang radio punya ler kuat..tak kira waktu zohor ke, asar ke,...bising sungguh..melalak..lalak..siap berkaraoke lagik tadi...sabo je lah...(mujurlah lagu yg di pasang selalu tu, sedap..lagu rock 90an..hehehe
nak tegur...sumpah, aku mmg tak cukup berani..kira lantak aje lah..tebalkan tahi telinga..kasi pekak skit
mujur tak de baby kat umah, kalu tak sure tak dpt nak tido pun..

11 comments:

INTAN said...

isk...mmg x patut le klu memekak x kira waktu ni..x hagak2....

fizan *sew addict!* said...

saya dah rasa kak ita..budak2 kenny roges ni bukan takat memekak berkaroeke bagai..siap tido serumah jantan betina..yg gegelnye isap rokok udah rupe j*la**, sidai kutip kain berkemban aje..basuh kereta pakai short ala satin tu aje bersinglet lagi..tak sakit ati? lagi la..rasa nak sumpah jadi tapir je..

Rozita said...

Fizan...ye ler ko dah ada cerita aritu...
siot...tu masalah nya klu kasi budak2 bujang sewa. seblum ni org dah kawin, ok aje.

INTAN.. ye lah. akak doa2kan, dia org tk duduk lama. cepat2 pindah..sonang

U-jin said...

kalau ade bola lagi lar bising ek kak...tahan jelar...kalo suh abg akak sound berani x..

Rozita said...

abg akak pun malas nak kecoh..
tapi tengahari tadi, somi jiran sebelah dah jerit..."wei...diam ler skit"...ahahhah
akak saspen gak, takut gaduh ke haper..
pastu senyap dah smpi saat nih..
esok lusa tak tau la

en_me said...

akak zita, me nk pasal buku 2nd hand yg akak ada tajuk 'jururawat' ghitewww.. salammms

arryani said...

aku dah lama berjirankan budak bujang. Tak de hal plak setakat nih. Cuma yg tak laratnye, ko bayangkanlah umah teres mcm ni di parking sampai 6 bijik keta. Mahu tertimbus keta haku!!

Rozita said...

ME..ko nak buku yg takde. mana ada buku kisah jururawat. ko pi hospital ler cari :)

arryani...ha ha ha..ko kena beli lori. baru tak leh tertimbus..

[-suziey-] said...

hahaha..besela tu kak ita.org bujang.eh tp ok ape..lagu2 90an mmg jiwang xhengat tp best la..sy suke banget...ade kosong xsblh umah..ekekek:D

fizan *sew addict!* said...

terbaru,budak2 tu dah lari...tak sewa sebulan..

Rozita said...

huhuhu..gumbira lah ko..
akak pulak dpt bala baru..
ko selesai dah..
jgn2 lepas ni org bujang lagi menyewa...hahahah