23.7.09

122 : coffee










pukul 8.00 pagi; kopi

.

.

pukul 10.30 pagi; kopi lagi

.

.

pukul 3.30 ptg; kopi lagi

.

.



apa dah jadi dgn aku? (skrg sdg minum kopi la nih..

biasanya aku hanya mengambil kopi secawan sehari pada sebelah pagi

tetapi

hari ini aku dah mengambil lebih dose;

.

.

adakah ini petanda aku ;

.

.

~di landa ketagihan?

~dilanda stress?

~bakal menjadi pesakit diabetic?

~bakal mendpt kenaikkan berat bdn yg mendadak?

~atau aku terlalu free ketika di opis?

.

.

kenapa??? ye kenapa ini harus terjadi??

.

.

aduhai#




26 comments:

Anonymous said...

itu tande xde keje le tu. kalo leh chat kan bes. kchik pun tgh xde keje ni. sibuk dok jelajah blog orang

Rozita said...

kahkihkoh~ mungkin betul tu.
klu boleh chat, lg dasat koje nya hahahah
jgn hanya jelajah blog yg lain..belaja ler cuba create blog pulak..

:P

kakchik said...

dah tua, maleh le, lg pun kite ni x suka bergambo. x pandai pulak bercerita.

julietchun said...

seronoknya kalo dapat mengopi sekaki tapi apakan daya keje banyak,huhuhuh. mai secawan.

Rozita said...

kak chik > jgn tua seblum waktunya

juliet > akak kurang keje arini :P

messyremo said...

akak dah jadi addicted cam zara~~

hehe..

bahaye tu...

die sampai tido sblh coffee maker..hehe

INTAN said...

daku dh pencen minum kuvi...dulu kuvi itam leh terima dek tekak...skrg ni..udah xleh fulak...

Aida Alias said...

saya tak bape suka kopi'0.. suka kope bubuh susu..nikmat je rasanya.. tp seminggu sekali je.. err kak ita cam dah ketagih je tu hiihi

mugiwara said...

kopi ni kenkadang je bleh minum...

nnt sakit kepala...
ngantuk..


erm?
tatau camana kopi ni leh wat saya ngantuk~
erm~

Uncle Lee said...

I love coffee. but with ice.
First thing in the morning. Last thing at night, kalu tidak ta'boleh tidur, ha ha.
And inbetween at least 5 glasses, Maxwell House Rich blend....
Coffee is good, cheers us up.
You have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

[-suziey-] said...

ouh sy xminat kopi..hehe..

Rozita said...

messyremo > mana ada tido seblah coffee maker, fitnah tuh :P

INTAN > kau sbb gitu-gitu tu

Aida > rasanya akk mmg dah ketagih nih..nak kawal diri lah. mujur pose dah dekat

Rozita said...

Uncle Lee > long time no c :P
I love coffee too..

Mugi > ish..pelik nya, ada plak kopi kasi ngantuk~

Rozita said...

suziey > ada jugak org x minat kopi kat malaya ni ye? hahahah

hidet said...

saya skrg dah x leh minum kopi susu..nanti perut x selesa..huhu

Rozita said...

hidet > thanks sudi singgah
minum kopi itam pulak. :P

kuIna LadyInRed said...

sy suka nescafe kacip patimah...

kopi gak kan...

ekhalidah said...

kopi OK aper.. gula yg tak ok :)
sedapnyer cecah biskut tawar

meo188 said...

kopi ganja ketiak mamak

- j o h a r i - said...

akak, maya karin ckp kt saya, kopi secara semulajadinya adalah antioksidan yg baik..mari secawan..

Hint PerihaL said...

saya x ketagih..cuma klu leh dapat kopi muar ngan kluang..mmg pat lima cawan pon xpe..

Rozita said...

Hint > tu kira kategori ketagih ler jugak

LadyInred > kopi kacip fatimah...lg power :P

ekhalidah > kopi mmg sedap..

Rozita said...

meo188 > bukan kopi mamak nih..kopi buatan sendiri :)

Johari > klu secawan mmg ler okeh, tp klu dah bercawan2 pehal?

en_me said...

ketagih teww.. mengidam xper.. ahaks

Rozita said...

akak udah senja encik Me..
nak ngidam apa nye lagik :P

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情