22.7.09

120 : CCtv




How to detect hidden camera in the toilet




Be carefull gals.. :)
Do not want to see your pic in the net.


Check with your handphone, make sure that your handphone can still make a call before you enter a restroom.
And after entering into that particular toilet, if your phone cannot make a call out (this is due to the interference of fibre optic during implementation), it means that there is a HIDDEN CAMERA inside, so be very cautious ladies!!


~~~~~~~~~~~~~~~


macam2 la jaman sekarang
nih...


saje nak share info...nak percaya atau
tidak


tepuk dada...tanya dada..sakit ke tak? jgn
hempuk kuat2 pulaks...

20 comments:

arryani said...

Adus...mau kena batuk kering nih...sakit ar tepuk dada kuat2...

p/s apapun...bgus info nih..Dah cuba ke?

julietchun said...

dalam metro arini seorg kakak buat repot polis sbb adik lelakinya rakam gambar masa dia mandi.Dunia...dunia.

prettyrain said...

bukan setakat kat dalam toilet je kak.
dalam fitting room pun bole test.
skrg ni macam-macam.

Rozita said...

arryani > belum cuba lg. akak jarang pi masuk public toilet

juliet > hahahha aritu ada sorang laki, dok tayang gamba seksi/lucah wife dia..giler la

pretty > ye tak ye jugak. kita selalu lupa ye..

razifembi said...

maybe ada betul jugak ... sebab technician sreamyx pun akan tanya ada pakai gate alarm tak...

maybe fibre optic ada ganggu signal hp...

Bro_mie said...

masuk tandas kene pakai topeng gorila tu!

nurdaniella said...

salam ita, betul ker dapat detect macam tu?? pas ni boleh cuba try la..

Rozita said...

daniella > wallahu'alam, belum cuba lg. akak dpt email ni dr member IT

bro > gorilla pung org suka skodeng per

Razif > ntah ler , akak ni buto IT

mugiwara said...

tapi nk kol sape?

er..bukan ke tak boleh bcakap dalam toilet?

INTAN said...

mcm2 hal org skrg

Monkey D Luffy said...

aku takut gak ni walaupun aku lelaki... kot2 masuk you tube keseksian aku ;p

paiseh said...

tawakkal jugak..

[-suziey-] said...

o ye ke..bru tau..thanks for the info kak..

- j o h a r i - said...

rasa2nya kt toilet lelaki kurang skit kot ade hidden camera ni kan..

Rozita said...

mugi > kol ler puteri hang li po ke, tun teja ke, hang tuah ke..

INTAN > donia donia

Monkey D > uh! akak br tau ko ni spesis seksis

Rozita said...

paiseh > itu yg sebaiknya

suziey > akk pun br tau dik~

johari > org pompuan baik tau..mana nak suka skodeng kaum korang tuh :P

en_me said...

sekodeng tewww.. ahaks

Rozita said...

hep! jgn main skodeng2 encik Me yang itewww

♣haNie♣ said...

haishhh...
mn2 pn ade cctv..
huhuhuhu..

Rozita said...

hanie~ itu ler yg kita dapat, bila donia udah terlampau moden :P